• banner1
  • banner2
  • banner3

Walter Generator Sets

Walter Khusus kanggo Produsen Diesel Generator Sets kanggo Land lan Laut. Merek Mesin: Cummins, Perkins, Volvo, MTU, Daewoo, Deutz, Merk Domestik: Yuchai, SDEC, Weichai ...

  • Silent Type Cummins Generator Sets

    Silent Type Cummins Generator Sets

  • Open Type Generator Sets

    Mbukak Tipe Generator Sets

  • Silent Type Perkins Generator Sets

    Nggawe Jenis Perkins Generator Silent

Lingkup Produk lan Applicaton

Walter Generator Sets Bisa Digunakake Kanggo Industri, Komersial, Konstruksi, Las, Stasiun Basis Komunikasi, Militer, Rumah Sakit, Tambang, Bandara lan Tempat Umum Liyane.

WALTER GROUP FROFIL

  • company

Walter minangka pabrik generator diesel, kita duwe pengalaman produksi sing akeh. Pabrik Walter bulit ing taun 2003, kita spesialis ing generator sing diajokake luwih saka 16 taun. Walter minangka mitra OEM Perkins, Cummins, Doosan, MTU, Volvo lan liya-liyane, lan sawetara tenaga wiwit 5kw-3000kw.

Pabrik Walter dununge ing Yangzhou, provinsi Jiangsu, China. Area pabrik luwih saka 2500 meter persegi lan dilengkapi peralatan canggih kalebu mesin pemotong laser, mesin doyo CNC ..

Target Walter: Nggawe Inovasi lan Tim Pembelajaran Anyar, Kanggo Nyedhiyakake Produk lan Layanan Profesional Kanggo Pelanggan Global kanthi Terus Lanjut

Produk Fitur

Aplikasi kanggo Sets Generator Diesel kita. Ing kene sampeyan bakal ndeleng galeri gambar lan video kanggo golek inspirasi kanggo tugas sabanjure.