Diklompokaké nganggo panggunaan khusus

  • DEUTZ marine Generator Sets

    SET Generator laut DEUTZ

    1. Pambuka produksi: Walter - seri kelautan Deutz, mesin dipilih saka Weifang Weichai Deutz Diesel Engine Co., Ltd. Weichai Deutz minangka produk usaha patungan antarane Deutz Jerman lan China Weichai Group, utamane ngasilake seri mesin merek Deutz WP4 WP6, Jerman Deutz minangka pabrikan mesin diesel kelas dunia, didegaké ing taun 1864, digawe dening panemu mesin gas papat-stroke, Pak Otto lan Langen. Liwat dandan terus lan validasi 130 taun, DEUTZ ha ...
  • YUCHAI marine Generator Sets

    Sets Generator laut YUCHAI

    1. Pambuka produksi: Walter - seri kelautan Deutz, mesin dipilih saka Weifang Weichai Deutz Diesel Engine Co., Ltd. Weichai Deutz minangka produk usaha patungan antarane Deutz Jerman lan China Weichai Group, utamane ngasilake seri mesin merek Deutz WP4 WP6, Jerman Deutz minangka pabrikan mesin diesel kelas dunia, didegaké ing taun 1864, digawe dening panemu mesin gas papat-stroke, Pak Otto lan Langen. Liwat dandan terus lan validasi 130 taun, DEUTZ ha ...
  • ZICHAI marine Generator Sets

    Sets Generator laut ZICHAI

    1.Produksi produk: Seri seri Walter-Zibo milih mesin diesel listrik gedhe saka perusahaan generator diesel ZIBO. Wis akeh fitur: Operasi sing gampang, konsumsi bahan bakar sithik, tenaga gedhe, lsp. Frekuensi produke yaiku 50HZ lan 60HZ. 2.Parameter zichai: Model Model Ootput Power Engine Type / Power Piston Stroke (mm) Pindahan (L) Konsumsi Bahan Bakar (g / kw.h) Model Generator Ukuran Sakabèhé L * W * H (mm) Bobot (kg) KW KVA CCFJ-200 200 250 Z6170ZLD-2/275 170/200 16 ≤198 M ...
  • trailer generator set

    set generator generator

    Generator trailer jinis trailer seluler1. Dirancang khusus kanggo panjaluk daya seluler biasa utawa ing lapangan.2. Cangkang digawe saka piring galvanis utawa piring bending berkualitas tinggi, kanthi fitur tahan korosi, lan panyegelan sing apik, lsp. 3. Jendhela lan lawang sisih papat dilengkapi dhukungan hidrolik otomatis, gampang dibukak.4. Rodha sasis bisa dirancang dadi loro, papat, enem rodha miturut sarat klien. Desain dadi bra manual, otomatis, hidrolik ...
  • Container engine diesel generator

    Mesin diesel wadhah

    Generator jinis wadhah Walter 1. Ngadopsi wadhah 20'ft kanggo genset nganti 1250kVA lan wadhah 40'ft kanggo genset saka 1250kVA. 2. Genset kontainer lengkap bisa dikirim langsung kanggo transportasi laut sing ngirit biaya pengiriman. 3. Katun sing nyerep swara lan piring logam berlubang dilebokake ing saubenging kanopi, uga nganggo alat pemadam kebakaran. 4. Silencer industri eksternal, efek kompak lan silencer. 5. Kabinet sistem pasokan sing dikonfigurasi, kamar kontrol, sistem lampu, ...
  • Silent Engine Diesel Generator

    Generator Diesel Silent Engine

    Generator tipe biskuit Walter 1. Ngadopsi wadhah 20'ft kanggo genset nganti 1250kVA lan wadhah 40'ft kanggo genset saka 1250kVA. 2. Genset kontainer lengkap bisa dikirim langsung kanggo transportasi laut sing ngirit biaya pengiriman. 3. Katun sing nyerep swara lan piring logam berlubang dilebokake ing saubenging kanopi, uga nganggo alat pemadam kebakaran. 4. Silencer industri eksternal, efek kompak lan silencer. 5. Kabinet sistem pasokan sing dikonfigurasi, kamar kontrol, sistem lampu, ...
  • CUMMINS marine Generator Sets

    Sets Generator laut CUMMINS

    1. Pambuka produksi: Seri laut Walter -cummins, Mesin dipilih saka mesin diesel Cummins B, C, L saka generator Dongfeng Cummins, ltd lan Cummins M, N, K seri generator generator Chongqing Cummins., Ltd., kanthi struktur sing cukup, kinerja sing apik, perawatan gampang lan fitur penting liyane. 2. Parameter CUMMINS Silent Generator Sets: Model Model Ootput Power Engine Type / Power Cylinder Number Piston Stroke (mm) Displacement (L) Consuel Fuel (g / kw.h) O ...