Kabar

  • Walter 550KW Silent Type Sent to Aferica
    Wektu kirim: Jul-01-2022

    Ing Maret 2022, pabrik kita nampa pesenan saka pelanggan Afrika, sing mbutuhake generator diesel tipe bisu 550KW minangka sumber daya cadangan kanggo pabrike.Pelanggan kasebut ujar manawa pasokan listrik kotamadya lokal ora stabil lan pabrik asring kelangan daya.Dheweke butuh ...Waca liyane»

  • Altitude affects genset power
    Wektu kirim: Mei-26-2022

    Yagene panggunaan set generator diesel diwatesi dening ketinggian?Ing data sadurunge ing diesel generator set, ana akeh Watesan ing lingkungan nggunakake genset diesel, kalebu dhuwur.Akeh netizen sing takon: Kenapa ketinggian mengaruhi panggunaan generator?Ing ngisor iki sing kalebu wangsulan yaiku...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Apr-24-2022

    Apa bagean saka set generator Cummins sing ora cocog kanggo lenga pelumas?Kita kabeh ngerti manawa set generator Cummins konvensional bisa nyuda nyandhang bagean lan ndawakake umur layanan kanthi lenga pelumas, nanging nyatane, ana sawetara bagean saka unit kasebut ora ...Waca liyane»

  • How to choose diesel generator
    Wektu kirim: Mar-26-2022

    Umumé ngandika, pilihan saka generator diesel darurat kudu fokus ing generator diesel darurat utamané digunakake ing panggonan penting, ing cilik saka darurat utawa gangguan kacilakan sawise generator darurat Gagal daya sedhela, liwat Recovery cepet saka prinsip dhasar emergen...Waca liyane»

  • 625KVA Volvo generator send to Karachi
    Wektu kirim: Feb-16-2022

    Sawetara wulan kepungkur, perusahaan kita nampa panjaluk saka klien Pakistan sing pengin tuku set generator 625kva unit.Kaping pisanan, Klien nemokake perusahaan kita ing internate, dheweke browsing situs web kita lan kepincut karo konten situs web, mula mutusake kanggo nyoba.Dheweke nulis email menyang manajer penjualan kita ...Waca liyane»

  • 200KW Cummins generator sets to Bangladesh
    Wektu kirim: Dec-29-2021

    Paling taun kita wis chatting karo klien sing teka saka Bangladesh, wanted 200kw diesel generator set digunakake kanggo daya siyaga kanggo tambang.Kaping pisanan, dheweke ninggalake pesen ing situs web kita, dheweke nulis syarat lan cara kontak.Banjur kita ngomong babagan generator set liwat email.Sawise komunikasi ...Waca liyane»

  • 1100KVA Yuchai generator set to the Philippines
    Wektu kirim: Nov-30-2021

    Sasi kepungkur, pabrik kita dikirim siji unit 1100KVA Yuchai generator pesawat kanggo Filipina, Ing account engien Guangxi Yuchai, iku account engine Chinese;merek alternator yaiku Walter, merek kita dhewe.Lan sistem controller, klien milih controller jero-segara.Klien kita minangka real estate ...Waca liyane»

  • 7 units Cummins generatorsexported to Zimbabwe
    Wektu kirim: Oct-21-2021

    Sawise wabah kasebut, 7 unit generator Cummins diekspor menyang Zimbabwe.Ing 2020, iki minangka taun khusus, manungsa diserang covid-19.Epidemi iku galak, lan ana katresnan gedhe ing wektu krisis.Staf medis, perusahaan sing apik, media profesional, ...Waca liyane»

  • 5 units 800KW Walter-Cummins Generators arrive Angola
    Wektu kirim: Mei-31-2021

    Senajan dina panas panas, iku ora bisa mungkasi semangat Walter wong kanggo proyek iki.Insinyur garis ngarep lunga menyang situs Angola kanggo nginstal lan debug, lan ngajari para pekerja carane nggunakake set generator kanthi cara sing bener.Bubar, 5 unit 800KW Walter seri Cummins generator set eq ...Waca liyane»

  • 500KW Cummins generator sets arrive Maldives
    Wektu kirim: Apr-26-2021

    Ing taun 2020, tanggal 18 Juni, 3 unit generator bisu 500KW Cummins kita dikirim menyang Malaives, Butuh udakara sewulan, klien kita nampa set generator.Ing sawetoro wektu, teknisi kita Pak Sun pindhah menyang Kutipan Pelanggan kanthi udhara, dheweke wiwit nindakake instalasi generator lan mulang para pekerja ...Waca liyane»

  • 4 units 40kva Cummins silent type generators to Rwanda
    Wektu kirim: Mar-30-2021

    Bubar, 4 unit anyar Walter seri bisu jinis 40kva Cummins genset diekspor menyang Rwanda.Ngandelake teknologi produksi profesional fstory kita, set generator Cummins bisu kinerja stabil, kualitas apik, lan teknologi maju.Dheweke duwe ...Waca liyane»

  • Walter 1200KW diesel generator sets arrive at Jingdong Logistics Park
    Wektu kirim: Feb-25-2021

    Tanggal 23 November 2019, rong unit generator Yuchai 1200kw perusahaan kita pindhah menyang Taman Logistik Jingdong.Kaya sing dingerteni, JD.com minangka perusahaan e-commerce sing mandhiri ing China.Pendhiri Liu Qiangdong dadi ketua lan CEO JD.com.Wis JD Mall, JD Finance, Paipa.com, JD ...Waca liyane»

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita