FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa kisaran tenaga generator solar?

Kisaran daya saka 10kva ~ 2250kva.

Jam kiriman apa?

Pangiriman ing 7 dina sawise dikonfirmasi deposit.

Apa istilah pembayaran sampeyan?

a. Kita nampa 30% T / T minangka setor, pembayaran saldo sing dibayar sadurunge dikirim

bL / C nalika ndeleng

Apa voltase generator diesel sampeyan?

Tegangan 220 / 380V, 230 / 400V, 240 / 415V, kaya panjaluk sampeyan.

Apa periode garansi sampeyan?

Periode garansi kita yaiku 1 taun utawa 1000 jam apa wae sing dadi dhisik. Nanging adhedhasar sawetara proyek khusus, kita bisa ngluwihi jangka waktu garansi.

Pengin kerja sama kita?