Babagan Kita

Walter

Babagan kita

Pabrik profesional lan desainer sistem generasi: Walter Eelectrical Equipment Co., Ltd.

Nggawe
Nyakup

Walter minangka pabrik generator diesel, kita duwe pengalaman produksi sing akeh. Pabrik Walter bulit ing taun 2003, kita spesialis ing generator sing diajokake luwih saka 16 taun. Walter minangka mitra OEM Perkins, Cummins, Doosan, MTU, Volvo lan liya-liyane, lan sawetara daya saka 5kw-3000kw. Miturut desain macem-macem generator, ana jinis ing ngisor iki: jinis mbukak, jinis bisu (dilengkapi kanopi bisu), jinis wadhah, jinis trailer.

Pabrik Walter dununge ing Yangzhou, provinsi Jiangsu, China. Area pabrik luwih saka 2500 meter persegi lan dilengkapi peralatan canggih kalebu mesin pemotong laser, mesin doyo CNC, mesin lentur CNC lan liya-liyane. Walter wis ngetrapake teknisi lan fasilitas sing apik kanggo njamin produksi generator generator kelas siji.

Kanggo njamin barang berkualitas tinggi, Walter ngenalake Sistem Manajemen Piranti Lunak ERP lan entuk Sertifikat Sistem Mutu ISO9001. Kabeh set generator wis disetujoni CE. Pengujian produk gabungan standar, sing kabeh produk nyetel lan nyoba sadurunge ninggalake pabrik, kanggo mesthekake yen pangguna pungkasan bakal wareg karo set generator nalika lagi dioperasikake.

Amarga produk lan layanan sing apik, mula tambah akeh kapercayan para pelanggan. Walter wis nggawe hubungan kerjasama sing wiyar karo perusahaan asing ing pirang-pirang filed, kayata perusahaan telekomunikasi saka Nigeria, Peru, Indonesia. Kita wis ngekspor generator menyang Afrika, Afrika Selatan, Asia Selatan, Asia Tenggara.

Mbesuk, kita bakal terus nawakake barang sing berkualitas, layanan sing apik kanggo para klien. Nyedhiyakake produk standar, nyediakake layanan profesional, nyedhiyakake silusi sing gampang lan gampang, udakara telung standar kalebu target kita ing jangka panjang. Coba pitados kula, milih Walter bakal dadi pilihan sing sampeyan lakoni.

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.