Generator solar sing meneng

  • Silent Engine Diesel Generator

    Generator Diesel Silent Engine

    Generator tipe biskuit Walter 1. Ngadopsi wadhah 20'ft kanggo genset nganti 1250kVA lan wadhah 40'ft kanggo genset saka 1250kVA. 2. Genset kontainer lengkap bisa dikirim langsung kanggo transportasi laut sing ngirit biaya pengiriman. 3. Katun sing nyerep swara lan piring logam berlubang dilebokake ing saubenging kanopi, uga nganggo alat pemadam kebakaran. 4. Silencer industri eksternal, efek kompak lan silencer. 5. Kabinet sistem pasokan sing dikonfigurasi, kamar kontrol, sistem lampu, ...