Pabrik generator diesel mesin Yuchai

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rega FOB: US $ 1.000 - 30.000 / Set

Kemampuan Pasokan:4000 Set / Set saben Taun

 

Pabrik generator diesel mesin Yuchai, Grosir Macem-macem Kualitas Tinggi Pabrik generator diesel mesin Yuchai Produk Saka Yangzhou Walter Electrical Equipment Co., Ltd. Pabrik generator diesel mesin Yuchai Panyedhiya lan Pabrik generator diesel mesin Yuchai.

 

Rega Fob: US $ 1.000 - 30.000 / Set

Kemampuan Pasokan: 2000 Saben taun

Mini Quantity: 1 set

Pelabuhan: Shanghai

Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C

Ukuran: gumantung

Bahan: Wesi & tembaga

Fitur: kekuwatan

Aplikasi: Ngasilake Listrik

Klien: pemasok / pabrikan / perusahaan / pabrik / distributor / agen / pangguna pungkasan

Area Pemasaran: Asia, Afrika, Eropa, wilayah Arab

Mesin Rekomendasi Diesel Generator mesin Yuchai, klik ing kekuwatan ing ngisor iki

40kva 50kva 75kva 100kva 120kva 150kva
180kva 200kva 250kva 300kva 350kva 400kva
450kva 500kva 550kva 600kva 650kva 700kva
750kva 800kva 880kva

1.jpg

 

Walter - seri Yuchai mesin kasebut saka Guangxi Yuchai Engine Co., ltd, sing khusus kanggo Mesin Teknik, mesin pertanian, pembangkit listrik lan mesin solar laut, kisaran tenaga 40-880 KW, uga model mesin: YC4108,, YC4110 , YC6105, YC6108, seri YC6112, Mesin diesel wis diuji tes emisi, kabeh cocog karo standar nasional GB17691-2001 standar Tahap Persetujuan Jenis watesan emisi (nyukupi kebutuhan standar Eropa I) lan sawetara model tekan Eropa II .

 

14708962917546171.jpg

 

Konfigurasi standar set generator yuchai:

1. Mesin Yuchai

2. Alternator alternator (pilihan merek china kanggo pilihan)

3. Panel kontrol DEEPSEA DSE3110

4. basis kualitas dhuwur.

5. Sistem Geter Anti-Geter

6. Baterai lan pangisi daya batere

7. Silencer industri lan selang knalpot fleksibel

8. Piranti Yuchai

 

Yuchai Set Generator Kauntungan: 

1. Layanan Garansi Internasional

2. Daya sing kuat, kinerja stabil

3. Operasi gampang lan aman

4. GENRARTOR YUCHAI bakal luwih gampang dijaga lan didandani, kanthi kinerja sing luwih awet lan umur layanan maneh, mula kinerja biaya luwih dhuwur.

5. Pabrik generator penjualan langsung pabrik, Mesthekake kualitas lan rega generator murah, nggawe luwih akeh pelanggan pungkasan laba

6. Kanthi sertifikasi ISO9001 CE SGS BV

7. Generator diesel Suku cadang gampang dipikolehi saka pasar ndonya kanthi rega sing luwih murah

 

2.jpg

 

Model Generator Kekuwatan Perdana Gengerator Daya Siaga Gengerator Mesin Yuchai Stamford Alternator L * W * H Bobot
KVA KVA Model Mesin Model Alternator mm kg
W-Y40 40 44 YC4D60-D21 WDQ182J 1800 * 780 * 1250 800
W-Y50 50 56 YC4D85Z-D20 WDQ184J 1900 * 780 * 1250 810
W-Y75 75 83 YC6B135Z-D20 WDQ224F 2300 * 850 * 1350 1200
W-Y100 100 111 YC6B155L-D21 WDQ274C 2400 * 850 * 1500 1300
W-Y120 120 133 YC6B180L-D20 WDQ274D 2400 * 850 * 1500 1400
W-Y150 150 167 YC6A230L-D20 WDQ274E 2500 * 900 * 1650 1600
W-Y151 151 168 YC6A245L-D20 WDQ274E 2500 * 900 * 1650 1600
W-Y180 180 200 YC6L275L-D30 WDQ274G 2800 * 1100 * 1700 2200
W-Y200 200 222 YC6M285L-D20 WDQ274H 2800 * 1100 * 1700 2300
W-Y250 250 278 YC6M350L-D20 WDQ274J 3000 * 1100 * 1800 2500
W-Y300 300 333 YC6MK420L-D20 WDQ314D 3000 * 1100 * 1800 2700
W-Y300 300 333 YC6MKL480L-D20 WDQ314D 3100 * 1100 * 1900 3000
W-Y350 350 389 YC6T550L-D21 WDQ314ES 3600 * 1100 * 1950 3800
W-Y400 400 444 YC6T600L-D22 WDQ314F 3900 * 1100 * 2000 4050
W-Y440 440 489 YC6T660L-D20 WDQ314F 3950 * 1100 * 2000 4200
W-Y500 500 556 YC6T700L-D21 WDQ354C 4000 * 1200 * 2100 5000
W-Y500 500 556 YC6TD780L-D20 WDQ354C 4000 * 1200 * 2100 5000
W-Y550 550 611 YC6TD840L-D20 WDQ354D 400 * 1200 * 2100 5500
W-Y600 600 667 YC6C1020L-D20 WDQ354E 4000 * 1400 * 2100 6000
W-Y640 640 711 YC6C1020L-D20 WDQ354E 4000 * 1500 * 2100 7000
W-Y700 700 778 YC6C1070L-D20 WDQ354F 4000 * 1500 * 2100 7000
W-Y750 750 833 YC6C1220L-D20 WDQ404B 4000 * 1500 * 2100 7000
W-Y800 800 889 YC6C1220L-D20 WDQ404C 4000 * 1500 * 2100 7000
W-Y880 880 978 YC6C1320L-D20 WDQ404D 4000 * 1500 * 2100 7000


3.jpg

 

Set generator Walter NGgunakake produk berkualitas tinggi, aja lali kabeh detail, kanggo memenuhi persyaratan genset sing sampeyan butuhake.

800玉柴细节图.jpg

 

4.jpg

 

Desain → Pukulan CNC → Welding → Tes → Ngumpul → Polesan → Generator siap → Encasement → Kirim

Saka desain nganti majelis banjur kirim unit, saben langkah dibutuhake supaya para buruh ngontrol kualitas kanthi ketat, supaya saben unit bisa dikirim kanthi sampurna.

800生产发货.jpg

 


7.jpg

 

Layanan online 24 jam

Enquiry bakal dijawab sajrone 1 jam

Warranty yaiku Setahun utawa 1000 jam kerja, sing dadi prioritas utama

Kasedhiya CKD lan SKD

Bagian generator kasedhiya kanthi gampang

 

14695909911919935.jpg

water support

 

4.jpg

 

Nalika ngembangake pasar domestik terus-terusan, produk kita wis diekspor menyang Ethiopia, Algeria, Polandia, Mexico, Bolivia, India, Selandia Baru, Ekuador, Rusia, Filipina, Vietnam, Libya, Ghana, India, Uni Emirat Arab, Arab Saudi, Suriah , Brasil, Nigeria, Afrika Selatan, lsp. Kita duwe bagean akeh ing pasar global lan duwe reputasi dhuwur ing jagad iki.

Layanan pra-sales:

4.jpg

1. Pilihan model peralatan;

2. ngrancang lan manufaktur peralatan adhedhasar syarat tartamtu pelanggan.

Adol:

4.jpg

Kanggo ngirim personel layanan purna jual khusus kanggo inatallasi lan debugging ing situs, uga pelatihan staf operasi.

layanan sawise-sales:

4.jpg

1. Teknisi profesional lan tim layanan purna jual kanthi layanan 7/24 kanggo ngatasi masalah sampeyan;

2. Pasokan suku cadang.

14695909911919935.jpg

 

zhengshu

 

4.jpg

Walter ngliwati 13 taun cobaan lan kangelan, kita kerja keras lan kringet kanggo entuk kabeh jinis sertifikasi industri, wewenang.

800证书.jpg

14695909911919935.jpg

 

baozhuang

 

 

4.jpg

Rincian kemasan: Kemasan Genaral utawa kasus kayu lapis

Detail Pengiriman: Dikirim ing 10 dina sawise mbayar

 

运输.jpg

14695909911919935.jpg

 

 

Yen sampeyan seneng karo produk, hubungi wae.

Aku seneng menehi kabeh informasi sing dibutuhake lan cukup.

Kita dununge ing kutha Yangzhou, China. Sugeng rawuh ing kita!

 

4.jpg

 

product1.jpgYen sampeyan kasengsem ing perusahaan liyane, mangga klik ing gambar ing ndhuwur.

 

product3.jpgYen sampeyan kasengsem ing perusahaan liyane, mangga klik ing gambar ing ndhuwur.

 

Dhumateng Bapak Utawa Manajer Tuku:

Thanks kanggo wektu maca situs web generator diesel kanthi tliti, yen sampeyan duwe desain utawa sarat sing rinci, sampeyan bisa ngirim email.

Uga Yen sampeyan ora ngerti rincian tartamtu, sampeyan bisa nyritakake syarat sampeyan, kayata tenaga generator, voltase lan frekuensi, pirang-pirang set? Iki digunakake kanggo pabrik utawa elevator utawa peralatan liyane? Supaya bisa menehi saran marang sampeyan.

Uga sampeyan kudu menehi katrangan saka kutha endi, supaya bisa mriksa voltase lan frekuensi sadurunge digawe.

Pls ngirim email menyang walterxinyi@gmail.com

Matur suwun maneh kanggo waktune lan muga-muga bisa bisnis bareng karo generator generator diesel sing gedhe

 

Tags Panas: 

Walter Electrical Equipment dununge ing Yangzhou City minangka salah sawijining produsen lan pemasok generator diesel China, lan minangka perusahaan profesional, kita duwe pabrik produktif dhewe, sing bisa ngasilake generator diesel mesin 40kva Yuchai paling apik, mesin diesel 50kva Yuchai generator, 75kva Yuchai mesin diesel generator, 100kva Yuchai mesin diesel generator, 120kva Yuchai mesin diesel generator, 150kva Yuchai mesin diesel generator, 151kva Yuchai mesin diesel generator, 180kva Yuchai mesin diesel generator, 200kva Yuchai mesin diesel generator, 250kva Yuchai mesin diesel generator, 300kva Yuchai engine diesel generator, 350kva Yuchai engine diesel generator, 400kva Yuchai engine diesel generator, 440kva Yuchai engine diesel generator, 500kva Yuchai engine diesel generator, 550kva Yuchai engine diesel generator, 600kva Yuchai engine diesel generator, 640kva Yuchai engine diesel generator, 700kva Yuchai generator mesin diesel, mesin diesel 750kva Yuchai generator, mesin diesel 800kva Yuchai generator, generator diesel mesin 880kva Yuchai, China, produsen, pemasok, pabrik, perusahaan, grosir, tuku, dealer, adol, murah, pasokan, distribusi

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan