Warta Industri

  • 1000KVA Yuchai generator to the Philippines
    Wektu kiriman: 05-13-2020

    Ing wulan Juni, 14th 2018 Kita ngekspor generator unit 1000kva menyang Filipina, iki kaping telune perusahaan kita ngekspor barang menyang Filipina taun iki. Perusahaan kita duwe akeh kolaborator ing Filipina, lan wektu iki kita kerja bareng karo tukang real estate ing Manila. Dheweke pengin tuku 1000kva ...Waca liyane »