Warta Perusahaan

  • 5 units 800KW Walter-Cummins Generators arrive Angola
    Wektu kiriman: 05-31-2021

    Sanajan dina panas banget, iki ora bisa mungkasi semangat warga Walter kanggo proyek iki. Insinyur garis depan mbukak situs Angola kanggo nginstal lan debug, lan ngajari para pekerja cara nggunakake set generator kanthi cara sing bener. Bubar, 5 unit 800KW Walter seri generator Cummins nyetel ...Waca liyane »

  • Walter 1200KW diesel generator sets arrive at Jingdong Logistics Park
    Wektu kiriman: 02-25-2021

    Ing tanggal 23 November 2019, rong unit perusahaan generator set Ykwai 1200kw pindah menyang Taman Logistik Jingdong. Kaya sing dingerteni, JD.com minangka perusahaan e-commerce mandhiri ing China. Pendiri Liu Qiangdong dadi ketua lan CEO JD.com. Wis JD Mall, JD Finance, Paipa.com, JD ...Waca liyane »

  • Our engineer arrived in Solomon Islands
    Wektu kiriman: 05-13-2020

    Bubar, para insinyur baris pertama Walter teka ing Kepulauan Solomon kanggo miwiti mesin debugging, saengga kabeh generator diesel bisa ditindakake kanthi cepet. Kali iki pelanggan manca tuku 2 unit generator diesel Volvo 500KW lan 1 unit Volvo 100KW diesel gen ...Waca liyane »

  • Welcome Egyptian customers to our factory
    Wektu kiriman: 05-13-2020

    Kanthi pangembangan perusahaan kanthi cepet lan inovasi teknologi R&D sing terus-terusan, Yangzhou Walter Electrical Equipment Co., ltd uga terus-terusan ngembangake pasar internasional lan narik perhatian pelanggan asing. Tanggal 7 Juni 2018, galangan kapal Mesir ...Waca liyane »

  • 1000KVA Yuchai generator to the Philippines
    Wektu kiriman: 05-13-2020

    Ing wulan Juni, 14th 2018 Kita ngekspor generator unit 1000kva menyang Filipina, iki kaping telune perusahaan kita ngekspor barang menyang Filipina taun iki. Perusahaan kita duwe akeh kolaborator ing Filipina, lan wektu iki kita kerja bareng karo tukang real estate ing Manila. Dheweke pengin tuku 1000kva ...Waca liyane »