Hubungi Kita

Walter Electrical Equipment Co., Ltd.

Alamat

No.5 taman industri Shaobo, Jiangdu, Yangzhou, Jiangsu, China

Telpon

0086-18012309669

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita