Generator solar diesel

  • DEUTZ marine Generator Sets

    SET Generator laut DEUTZ

    1. Pambuka produksi: Walter - seri kelautan Deutz, mesin dipilih saka Weifang Weichai Deutz Diesel Engine Co., Ltd. Weichai Deutz minangka produk usaha patungan antarane Deutz Jerman lan China Weichai Group, utamane ngasilake seri mesin merek Deutz WP4 WP6, Jerman Deutz minangka pabrikan mesin diesel kelas dunia, didegaké ing taun 1864, digawe dening panemu mesin gas papat-stroke, Pak Otto lan Langen. Liwat dandan terus lan validasi 130 taun, DEUTZ ha ...
  • YUCHAI marine Generator Sets

    Sets Generator laut YUCHAI

    1. Pambuka produksi: Walter - seri kelautan Deutz, mesin dipilih saka Weifang Weichai Deutz Diesel Engine Co., Ltd. Weichai Deutz minangka produk usaha patungan antarane Deutz Jerman lan China Weichai Group, utamane ngasilake seri mesin merek Deutz WP4 WP6, Jerman Deutz minangka pabrikan mesin diesel kelas dunia, didegaké ing taun 1864, digawe dening panemu mesin gas papat-stroke, Pak Otto lan Langen. Liwat dandan terus lan validasi 130 taun, DEUTZ ha ...
  • ZICHAI marine Generator Sets

    Sets Generator laut ZICHAI

    1.Produksi produk: Seri seri Walter-Zibo milih mesin diesel listrik gedhe saka perusahaan generator diesel ZIBO. Wis akeh fitur: Operasi sing gampang, konsumsi bahan bakar sithik, tenaga gedhe, lsp. Frekuensi produke yaiku 50HZ lan 60HZ. 2.Parameter zichai: Model Model Ootput Power Engine Type / Power Piston Stroke (mm) Pindahan (L) Konsumsi Bahan Bakar (g / kw.h) Model Generator Ukuran Sakabèhé L * W * H (mm) Bobot (kg) KW KVA CCFJ-200 200 250 Z6170ZLD-2/275 170/200 16 ≤198 M ...
  • CUMMINS marine Generator Sets

    Sets Generator laut CUMMINS

    1. Pambuka produksi: Seri laut Walter -cummins, Mesin dipilih saka mesin diesel Cummins B, C, L saka generator Dongfeng Cummins, ltd lan Cummins M, N, K seri generator generator Chongqing Cummins., Ltd., kanthi struktur sing cukup, kinerja sing apik, perawatan gampang lan fitur penting liyane. 2. Parameter CUMMINS Silent Generator Sets: Model Model Ootput Power Engine Type / Power Cylinder Number Piston Stroke (mm) Displacement (L) Consuel Fuel (g / kw.h) O ...