350kva generator diesel mesin Shangchai

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Mini Quantity: 1 set

Pelabuhan: Shanghai

Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C

Ukuran: gumantung

Bahan: Wesi & tembaga

Fitur: kekuwatan

Aplikasi: Ngasilake Listrik

Klien: pemasok / pabrikan / perusahaan / pabrik / distributor / agen / pangguna pungkasan

Area Pemasaran: Asia, Afrika, Eropa, wilayah Arab


2.jpg

 

Spesifikasi nyetel generator
Frekuensi output 50HZ
Kacepetan dirating 1500rpm
Kekuwatan utama 350kva
Daya siyaga 385kva
Tegangan sing dirating 400v
Tahap 3
Model mesin SC12E460D2
Model alternator WDQ314E
Konsumsi bahan bakar 100% momotan 7.1Litre / h
Konsumsi bahan bakar 75% momotan 5,7Litis / h
Tingkat regulasi voltase ± 1%
Variasi voltase acak ± 1%
Tingkat regulasi frekuensi ± 5%
Variasi frekuensi acak ± 0,5%
Spesifikasi Mesin
Model mesin SC12E460D2
Pabrikan mesin shangchai
Cacahe silinder 4
Urut silinder sajajar
Siklus 4 stroke
Aspirasi Lumrahe
Stroke Bore (mm mm) 128 × 153
Rasio Kapindahan 11.8
Rasio komprèsi 17.3: 1
Gubernur kacepetan Listrik
Sistem adhem Siklus pendinginan banyu kanthi paksa
Kecepetan mantep (%) ± 1%
Kapasitas Minyak (L) 37
Kapasitas pendingin (L) 23.2
Motor wiwitan DC24V
Alternator DC24V
Spesifikasi alternator
Frekuensi sing dirating 50HZ
Kacepetan dirating 1500rpm
Model Alternator WDQ314E
Daya output utama sing dirating 385KVA
Efisiensi (%) 93.6
Tahap 3
Tegangan sing dirating 400V
Jinis sing nyenengake kasenengan awak dhewe.boten sikat
Faktor daya 0,8
Rentang nyetel voltase ≥5%
Peraturan voltase NL-FL ± 1%
Nilai insulasi H
Bahan proteksi IP23

 

14695909911919935.jpg

baozhuang

 

4.jpg

Rincian kemasan: Kemasan Genaral utawa kasus kayu lapis

Detail Pengiriman: Dikirim ing 10 dina sawise mbayar

运输.jpg

14695909911919935.jpg

FAQ

 

4.jpg

 1. Apa sing diarani sawetara daya saka generator solar?

Kisaran daya saka 10kva ~ 2250kva.

2. Apa sing diarani wektu pangiriman?

Pangiriman ing 7 dina sawise dikonfirmasi deposit.

3. Apa sing sampeyan wektu pambayaran?

a. Kita nampa 30% T / T minangka setor, pembayaran saldo sing dibayar sadurunge dikirim

bL / C nalika ndeleng

4. opo iku voltase saka generator diesel sampeyan?

Tegangan 220 / 380V, 230 / 400V, 240 / 415V, kaya panjaluk sampeyan.

5. Apa sing sampeyan periode babar pisan?

Periode garansi kita yaiku 1 taun utawa 1000 jam apa wae sing dadi dhisik. Nanging adhedhasar sawetara proyek khusus, kita bisa ngluwihi jangka waktu garansi.

zhengshu

 

 

沃尔特证书


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan