150kva generator diesel mesin Yuchai

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Mini Quantity: 1 set

Pelabuhan: Shanghai

Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C

Ukuran: gumantung

Bahan: Wesi & tembaga

Fitur: kekuwatan

Aplikasi: Ngasilake Listrik

Klien: pemasok / pabrikan / perusahaan / pabrik / distributor / agen / pangguna pungkasan

Area Pemasaran: Asia, Afrika, Eropa, wilayah Arab

 

2.jpg

 

Spesifikasi nyetel generator
Frekuensi output 50HZ
Kacepetan dirating 1500rpm
Kekuwatan utama 150kva
Daya siyaga 167kva
Tegangan sing dirating 400v
Tahap 3
Model mesin YC6A230L-D20
Model alternator WDQ274E
Konsumsi bahan bakar 100% momotan 7.1Litre / h
Konsumsi bahan bakar 75% momotan 5,7Litis / h
Tingkat regulasi voltase ± 1%
Variasi voltase acak ± 1%
Tingkat regulasi frekuensi ± 5%
Variasi frekuensi acak ± 0,5%
Spesifikasi Mesin
Model mesin YC6A230L-D20
Pabrikan mesin yuchai
Cacahe silinder 4
Urut silinder sajajar
Siklus 4 stroke
Aspirasi Lumrahe
Stroke Bore (mm mm) 108 × 132
Rasio Kapindahan 7.252
Rasio komprèsi 17.5: 1
Gubernur kacepetan Listrik
Sistem adhem Siklus pendinginan banyu kanthi paksa
Kecepetan mantep (%) ± 1%
Kapasitas Minyak (L) 20-22
Motor wiwitan DC24V
Alternator DC24V
Spesifikasi alternator
Frekuensi sing dirating 50HZ
Kacepetan dirating 1500rpm
Model Alternator WDQ274E
Daya output utama sing dirating 150KVA
Efisiensi (%) 91
Tahap 3
Tegangan sing dirating 400V
Jinis sing nyenengake kasenengan awak dhewe.boten sikat
Faktor daya 0,8
Rentang nyetel voltase ≥5%
Peraturan voltase NL-FL ± 1%
Nilai insulasi H
Bahan proteksi IP23

 

14695909911919935.jpg


baozhuang

 

4.jpg

Rincian kemasan: Kemasan Genaral utawa kasus kayu lapis

Detail Pengiriman: Dikirim ing 10 dina sawise mbayar

运输.jpg

14695909911919935.jpg

 

FAQ

 

4.jpg

 

1. Apa sing diarani sawetara daya saka generator solar?

Kisaran daya saka 10kva ~ 2250kva.

2. Apa sing diarani wektu pangiriman?

Pangiriman ing 7 dina sawise dikonfirmasi deposit.

3. Apa sing sampeyan wektu pambayaran?

a. Kita nampa 30% T / T minangka setor, pembayaran saldo sing dibayar sadurunge dikirim

bL / C nalika ndeleng

4. opo iku voltase saka generator diesel sampeyan?

Tegangan 220 / 380V, 230 / 400V, 240 / 415V, kaya panjaluk sampeyan.

5. Apa sing sampeyan periode babar pisan?

Periode garansi kita yaiku 1 taun utawa 1000 jam apa wae sing dadi dhisik. Nanging adhedhasar sawetara proyek khusus, kita bisa ngluwihi jangka waktu garansi.

zhengshu

沃尔特证书


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan