Generator trailer

  • trailer generator set

    set generator generator

    Generator trailer jinis trailer seluler1. Dirancang khusus kanggo panjaluk daya seluler biasa utawa ing lapangan.2. Cangkang digawe saka piring galvanis utawa piring bending berkualitas tinggi, kanthi fitur tahan korosi, lan panyegelan sing apik, lsp. 3. Jendhela lan lawang sisih papat dilengkapi dhukungan hidrolik otomatis, gampang dibukak.4. Rodha sasis bisa dirancang dadi loro, papat, enem rodha miturut sarat klien. Desain dadi bra manual, otomatis, hidrolik ...