Produsen generator mesin diesel Volvo

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rega FOB: US $ 1.000 - 30.000 / Set

Kemampuan Pasokan:4000 Set / Set saben Taun

 

Produsen generator mesin diesel Volvo, Grosir Macem-macem Kualitas Tinggi Produsen generator mesin diesel Volvo Produk Saka Yangzhou Walter Electrical Equipment Co., Ltd. Produsen generator mesin diesel Volvo Panyedhiya lan Produsen generator mesin diesel Volvo.

 

Rega Fob: US $ 1.000 - 30.000 / Set

Kemampuan Pasokan: 2000 Saben taun

Mini Quantity: 1 set

Pelabuhan: Shanghai

Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C

Ukuran: gumantung

Bahan: Wesi & tembaga

Fitur: kekuwatan

Aplikasi: Ngasilake Listrik

Klien: pemasok / pabrikan / perusahaan / pabrik / distributor / agen / pangguna pungkasan

Area Pemasaran: Asia, Afrika, Eropa, wilayah Arab

 

Mesin Volvo Diesel Generator Rekomendasi Daya, mangga klik ing daya ing ngisor iki.

Mesin Volvo 50HZ Diesel Generator

85kva 100kva 130kva 150kva 180kva 200kva 250kva
300kva 350kva 400kva 450kva 500kva 550kva 600kva

Mesin Volvo 60HZ Diesel Generator

80kva 100kva 130kva 150kva 200kva 250kva 350kva
400kva 450kva 500kva 600kva 650kva

1.jpg

 

Pabrik generator diesel Walter saiki bisa nyedhiyakake tenaga stabil sing komprehensif ing kabeh bidang tenaga listrik (kayata Railway, Mining, Hospital, Petroleum, Petrifaction, Komunikasi, Sewa, Pamrentah, Pabrik lan Real Estate lsp)

 

Generator Walter Generator – volvo njupuk mesin volvo minangka kekuwatan, kanthi kisaran daya saka 68kva nganti 500kva, Volvo ing Swedia kanthi sejarah luwih saka 120 taun, minangka pabrikan mesin kanthi sejarah paling dawa ing saindenging jagad. Nganti saiki, produk mesin sing diajukake ngluwihi 1 yuta set, yaiku kekuwatan drive ideal generasi pembangkit listrik. Mesin Volvo duwe kemampuan mbukak dhuwur uga kinerja wiwitan adhem kanthi cepet lan andal.

Kanggo merek alternator, kita duwe alternator merek Stamford, Marathon lan China kanggo pilihan pelanggan kanthi bebas.

 

14708962917546171.jpg

 

Fitur GENERATOR VOLVO

1. daya kuwat, kinerja stabil

2. kerajinan baja lan cat berkualitas tinggi

3. operasi gampang lan aman

4. desain ngisi bahan bakar sederhana

5. Panel kontrol DSE3110 laut jero minangka standar, Panel Kontrol AMF DSE7320 laut jero & HGM6120 Cerdas kanggo Opsi, ATS kanggo Opsi

 

VOLVO GENERATOR ADVANTAGE 

1. Standar emisi UE

2. Layanan Warranty Internasional

3. Wektu kiriman singkat

4. Pabrik generator penjualan langsung pabrik, Priksa kualitas lan rega generator murah, nggawe luwih akeh pelanggan pungkasan laba

5. Kanthi sertifikasi ISO9001 CE SGS BV

6. Generator diesel Suku cadang gampang dipikolehi saka pasar ndonya kanthi rega sing luwih murah

7. Jaringan layanan sawise sampurna

 

2.jpg

 

Model Generator Kekuwatan Perdana Gengerator Daya Siaga Gengerator Mesin Volvo Mesin Volvo Stamford Alternator L * W * H Bobot
KVA KVA Model Mesin Model Mesin Anyar Model Alternator mm kg
W-VO85-1 85 94 TD520GE TAD530GE UCI 224G 2250 * 700 * 1500 1250
W-VO100-1 100 110 TAD531GE TAD531GE UCI 274C 2500 * 900 * 1600 1450
W-VO130-1 130 144 TAD532GE TAD532GE UCI 274E 2500 * 900 * 1600 1500
W-VO150-1 150 165 TAD731GE TAD731GE UCI 274F 2850 * 900 * 1600 1850
W-VO188-1 180 198 TAD732GE TAD732GE UCI 274G 2850 * 900 * 1600 1900
W-VO200-1 200 220 TAD733GE TAD733GE UCI 274H 3000 * 1100 * 1700 2000
W-VO250-1 250 275 TAD734GE TAD734GE UCD 274K 3000 * 1100 * 1700 2200
W-VO325-1 300 330 TAD941GE TAD1342GE HCI 444ES 3400 * 1100 * 1800 2800
W-VO375-1 350 385 TAD1241GE TAD1343GE HCI 444ES 3400 * 1100 * 1801 2800
W-VO400-1 400 450 TAD1242GE TAD1344GE HCI 444F 3500 * 1100 * 1800 3400
W-VO450-1 450 500 TAD1640GE TAD1345GE HCI 544C 3750 * 1250 * 2100 4200
W-VO500-1 500 550 TAD1641GE TAD1641GE HCI 544D 3750 * 1250 * 2100 4300
W-VO570-1 550 605 TAD1642GE TAD1642GE HCI 544D 3750 * 1250 * 2100 4300
W-VO625-1 600 660 TAW1643GE TWD1643GE HCI 544FS 3900 * 1350 * 2200 4850
W-VO88-1 88 96 TD520GE TAD550GE UCI 224F 2250 * 700 * 1500 1250
W-VO105-1 105 115 TAD531GE TAD551GE UCI 274G 2500 * 900 * 1600 1450
W-VO133-1 133 146 TAD532GE TAD750GE UCI 274D 2500 * 900 * 1600 1500
W-VO159-1 159 175 TAD731GE TAD752GE UCI 274F 2850 * 900 * 1600 1850
W-VO205-1 205 225 TAD732GE TAD753GE UCI 274F 2850 * 900 * 1600 1850
W-VO228-1 228 250 TAD733GE TAD754GE UCI 274G 3000 * 1100 * 1700 2000
W-VO261-1 261 288 TAD734GE TAD1350GE UCDI 274K 3000 * 1100 * 1700 2200
W-VO341-1 341 375 TAD941GE TAD1351GE HCI 444C 3400 * 1100 * 1800 2800
W-VO409-1 409 450 TAD1241GE TAD1353GE HCI 444ES 3400 * 1100 * 1800 2800
W-VO455-1 455 500 TAD1242GE TAD1354GE HCI 444FS 3500 * 1100 * 1800 3400
W-VO511-1 511 563 TAD1640GE TAD1650GE HCI 444F 3750 * 1250 * 2100 4200
W-VO591-1 591 650 TAD1641GE TAD1651GE HCI 544C 3750 * 1250 * 2100 4300
W-VO625-1 625 688 TAD1642GE TAD1652GE HCI 544D 3900 * 1350 * 2200 4850
W-VO688-1 688 756 TAW1643GE TAW1653GE HCI 544E 3900 * 1350 * 2200 4850


3.jpg

 

Set generator Walter NGgunakake produk berkualitas tinggi, aja lali kabeh detail, kanggo memenuhi persyaratan genset sing sampeyan butuhake.

800沃尔沃细节图.jpg

800沃尔沃机器细节图.jpg

4.jpg

 

Desain → Pukulan CNC → Welding → Tes → Ngumpul → Polesan → Generator siap → Encasement → Kirim

Saka desain nganti majelis banjur kirim unit, saben langkah dibutuhake supaya para buruh ngontrol kualitas kanthi ketat, supaya saben unit bisa dikirim kanthi sampurna.

800生产发货.jpg

 


7.jpg

 

Layanan online 24 jam

Enquiry bakal dijawab sajrone 1 jam

Warranty yaiku Setahun utawa 1000 jam kerja, sing dadi prioritas utama

Kasedhiya CKD lan SKD

Bagian generator kasedhiya kanthi gampang

 

14695909911919935.jpg

water support

 

4.jpg

Nalika ngembangake pasar domestik terus-terusan, produk kita wis diekspor menyang Ethiopia, Algeria, Polandia, Mexico, Bolivia, India, Selandia Baru, Ekuador, Rusia, Filipina, Vietnam, Libya, Ghana, India, Uni Emirat Arab, Arab Saudi, Suriah , Brasil, Nigeria, Afrika Selatan, lsp. Kita duwe bagean akeh ing pasar global lan duwe reputasi dhuwur ing jagad iki.

Layanan pra-sales:

4.jpg

1. Pilihan model peralatan;

2. ngrancang lan manufaktur peralatan adhedhasar syarat tartamtu pelanggan.

Adol:

4.jpg

Kanggo ngirim personel layanan purna jual khusus kanggo inatallasi lan debugging ing situs, uga pelatihan staf operasi.

layanan sawise-sales:

4.jpg

1. Teknisi profesional lan tim layanan purna jual kanthi layanan 7/24 kanggo ngatasi masalah sampeyan;

2. Pasokan suku cadang.

 

14695909911919935.jpg

zhengshu

 

4.jpg

Walter ngliwati 13 taun cobaan lan kangelan, kita kerja keras lan kringet kanggo entuk kabeh jinis sertifikasi industri, wewenang.

800证书.jpg

 

14695909911919935.jpg

 

 

baozhuang

 

4.jpg

 

 

 

Rincian kemasan: Kemasan Genaral utawa kasus kayu lapis

Detail Pengiriman: Dikirim ing 10 dina sawise mbayar

 

运输.jpg

 

14695909911919935.jpg

 

 

Yen sampeyan seneng karo produk, hubungi wae.

Aku seneng menehi kabeh informasi sing dibutuhake lan cukup.

Kita dununge ing kutha Yangzhou, China. Sugeng rawuh ing kita!

 

4.jpg

 

product1.jpgYen sampeyan kasengsem ing perusahaan liyane, mangga klik ing gambar ing ndhuwur.

 

product3.jpgYen sampeyan kasengsem ing perusahaan liyane, mangga klik ing gambar ing ndhuwur.

 

 

Dhumateng Bapak Utawa Manajer Tuku:

Thanks kanggo wektu maca situs web generator diesel kanthi tliti, yen sampeyan duwe desain utawa sarat sing rinci, sampeyan bisa ngirim email.

Uga Yen sampeyan ora ngerti rincian tartamtu, sampeyan bisa nyritakake syarat sampeyan, kayata tenaga generator, voltase lan frekuensi, pirang-pirang set? Iki digunakake kanggo pabrik utawa elevator utawa peralatan liyane? Supaya bisa menehi saran marang sampeyan.

Uga sampeyan kudu menehi katrangan saka kutha endi, supaya bisa mriksa voltase lan frekuensi sadurunge digawe.

Pls ngirim email menyang walterxinyi@gmail.com

Matur suwun maneh kanggo waktune lan muga-muga bisa bisnis bareng karo generator generator diesel sing gedhe

 

Tags Panas: 

Walter Electrical Equipment dununge ing Kota Yangzhou minangka salah sawijining produsen lan pemasok generator diesel China, lan minangka perusahaan profesional, kita duwe pabrik produktif dhewe, sing bisa ngasilake generator diesel mesin Volvo 85kva paling anyar, mesin diesel 100kva Volvo generator, generator diesel mesin Volvo 130kva, generator diesel mesin Volvo 150k, generator diesel mesin Volvo 188k, generator diesel mesin 200kva, generator diesel mesin Volvo 250kva, generator diesel mesin 325kva Volvo, generator diesel mesin Volvo 37kk, generator diesel mesin Volvo 400kva, Mesin diesel mesin 450kva Volvo, generator solar diesel 500kva Volvo, generator diesel mesin Volvo 570kva, mesin diesel 625kva Volvo, China, produsen, pemasok, pabrik, perusahaan, grosir, tuku, dealer, adol, murah, pasokan, distribusi

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan