60HZ 1250kva generator mesin diesel Perkins

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Mini Quantity: 1 set

Pelabuhan: Shanghai

Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C

Ukuran: gumantung

Bahan: Wesi & tembaga

Fitur: kekuwatan

Aplikasi: Ngasilake Listrik

Klien: pemasok / pabrikan / perusahaan / pabrik / distributor / agen / pangguna pungkasan

Area Pemasaran: Asia, Afrika, Eropa, wilayah Arab


2.jpg

 

Spesifikasi nyetel generator
Frekuensi output 60HZ
Kacepetan dirating 1800rpm
Kekuwatan utama 1250Kva
Daya siyaga 1375kva
Tegangan sing dirating 440V
Tahap 3
Model mesin 4012-46TWG2A
Model alternator W-PE 1250
Konsumsi bahan bakar 100% momotan 7.1Litre / h
Konsumsi bahan bakar 75% momotan 5,7Litis / h
Tingkat regulasi voltase ± 1%
Variasi voltase acak ± 1%
Tingkat regulasi frekuensi ± 5%
Variasi frekuensi acak ± 0,5%
Spesifikasi Mesin
Model mesin 4012-46TWG2A
Pabrikan mesin perkins
Cacahe silinder 6
Urut silinder sajajar
Siklus 4 stroke
Aspirasi Lumrahe
Stroke Bore (mm mm) 102 × 120
Rasio Kapindahan 5.9
Rasio komprèsi 17.3: 1
Gubernur kacepetan Listrik
Sistem adhem Siklus pendinginan banyu kanthi paksa
Kecepetan mantep (%) ± 1%
Kapasitas sistem pelumasan total (L) 11
Kapasitas pendingin (L) 7.2
Motor wiwitan DC24V
Alternator DC24V
Spesifikasi alternator
Frekuensi sing dirating 60HZ
Kacepetan dirating 1800rpm
Model Alternator W-PE 1250
Daya output utama sing dirating 1250KVA
Efisiensi (%) 0,851
Tahap 3
Tegangan sing dirating 440V
Jinis sing nyenengake kasenengan awak dhewe.boten sikat
Faktor daya 0,8
Rentang nyetel voltase ≥5%
Peraturan voltase NL-FL ± 1%
Nilai insulasi H
Bahan proteksi IP23
Pilihan
Merek Alternator Pilihan Maraton Walter
Model Alternator Pilihan  MP-800-H WDQ 634G
Jinis sing nyenengake  Piyambak - bungah  Piyambak - bungah
Daya output utama sing dirating 1250KVA 1250KVA

14695909911919935.jpg

baozhuang

 

4.jpg

Rincian kemasan: Kemasan Genaral utawa kasus kayu lapis

Detail Pengiriman: Dikirim ing 10 dina sawise mbayar

运输.jpg

14695909911919935.jpg

FAQ

 

4.jpg

 1. Apa sing diarani sawetara daya saka generator solar?

Kisaran daya saka 10kva ~ 2250kva.

2. Apa sing diarani wektu pangiriman?

Pangiriman ing 7 dina sawise dikonfirmasi deposit.

3. Apa sing sampeyan wektu pambayaran?

a. Kita nampa 30% T / T minangka setor, pembayaran saldo sing dibayar sadurunge dikirim

bL / C nalika ndeleng

4. opo iku voltase saka generator diesel sampeyan?

Tegangan 220 / 380V, 230 / 400V, 240 / 415V, kaya panjaluk sampeyan.

5. Apa sing sampeyan periode babar pisan?

Periode garansi kita yaiku 1 taun utawa 1000 jam apa wae sing dadi dhisik. Nanging adhedhasar sawetara proyek khusus, kita bisa ngluwihi jangka waktu garansi.

zhengshu

沃尔特证书


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan